Cultura

Un compromís amb la cultura

  • Actualitzat:
  • Creat:

Document de bases per a la política cultural del PSC

Trobareu adjunt el document Un compromís amb la cultura, base per a la nova política cultural del PSC  que ha estat elaborat des de la Secretaria de Cultura del partit, i que ha rebut les aportacions i esmenes dels sectors culturals, amb els quals, durant  hem estat duent a terme trobades i reunions els darrers mesos.

Els móns de la creació, de la gestió, de l'empresariat, dels equipaments i de l'associacionisme cultural han conegut de primera mà l'elaboració d'aquesta nova proposta cultural i amb ells hem enriquit notablement el document fins el punt que podem dir que és un document de tots i per a tots.

El passat dissabte 7 de març de 2015 ha estat presentat davant el món de la cultura (12h, Casa Golferichs de Barcelona), en una acte que ha comptat amb la participació d'Abel Folk, actor i director, David Matamoros, productor audiovisual, i Albert Graus, representant de l'associacionisme cultural.

També ha comptat amb les paraules de Jaume Collboni, candidat del PSC  a l'alcaldia de Barcelona, Carmen Alborch, ministra de cultura des de juliol 1993 fins maig 1996, i Miquel Iceta, primer secretari del PSC.

Trobareu tot seguit un recull d'enllaços de premsa on es pot comprovar l'acollida mediàtica de la mesura i de l'acte. 

Més informació a cultura.socialistes.cat

Fitxers adjunts: