Cultura

Iolanda Pàmies Rimbau

Iolanda Pàmies Rimbau

Iolanda Pàmies Rimbau

  • Delegada Sectorial Cultura Consell Nacional Ampliar
  • Secretària de Cultura PSC Barcelona
Ampliar

Actualment és delegada sectorial de Cultura i secretària de Cultura de la Federació de Barcelona.

Anteriorment ha estat secretària d’Organització de la Sectorial d’Immigració i Integració, i secretària de Comunicació i Partit en Xarxa de l'Agrupació de la Funció Pública (Federació de Barcelona). I prèviament responsable de comunicació i web de la Sectorial d'Immigració i Integració i secretària de Política 2.0 de la Federació de Barcelona.

Ésresponsable de comunicació de la Vicepresidència Cinquena de la Diputació de Barcelona. En aquest organisme, ha estat responsable de comunicació de l'Àrea d'Igualtat i Ciutadania i del Centre per a la Innovació Local.

Anteriorment, ha treballat en diferents mitjans de comunicació locals, sigui com a periodista o com a correctora, com ara el diari El Punt, el Nou Diari, Punt 6 Ràdio, Tarragona Ràdio, COM Ràdio, L'Independent de Gràcia o Els 4 Cantons de Sant Cugat.

També ha desenvolupat tasques com a gestora de continguts web.

És llicenciada en Filologia Catalana i Periodisme i té el Certificat de capacitació per a la correcció de textos orals i escrits (Nivell K) de la Junta Permanent de Català. També el certificat d'aptitud de francès de l'Escola Oficial d'Idiomes i l’International Certificate Conference, Certificat de Français.